sunnuntaina, maaliskuuta 28, 2010

Kokousten viikonloppu

Kevätkokoukset ovat työllistäneet tätäkin kansanedustajaa menneen viikonlopun. Eilen oli Sdp:n Etelä-Savon piirikokous ja tänään sekä Mikkelin että Haukivuoren työväenyhdistysten kevätkokoukset. Aamulla sain olla mukana valtakunnallisen CP-liiton kevätliittokokouksessa puheenjohtajan ominaisuudessa.

Ilmapiiri meidän demareiden kokoontumisissa on selkeästi muuttunut. Taistelutahto tulevien vaalien lähestyessä on kasvanut ja porukat tuntevat olonsa tarpeelliseksi levittäessään aatteen ilosanomaa. Kokoomus ja Keskusta ovat omalta osaltaan auttaneet meidän kannatuksen kasvussa.

Kokoomus hätiköi ja puliveivaa kaikissa asioissa ja kääntää paitsi mustan valkoiseksi niin myös kaiken demareiden viaksi. Keskusta puolestaan on jähmettynyt kuin lehmänläjä talvipakkasessa eikä kykene mihinkään toimintaan odotellessaan kesän puheenjohtajan vaalia. Ole näitten kanssa sitten!

CP-liiton kevätliittokokouksessa oli myöskin hyvä meininki. Saimme käytyä kokouksen ohella hyvää keskustelua meneillään olevasta perusopetuslain uudistuksesta. Koskeehan se mitä suurimmassa määrin myös näitä erityisryhmien oppilaita.

Ei kommentteja: