sunnuntaina, maaliskuuta 21, 2010

Mäntyharjun Kaneliässässä

Eilen piipahdin yhdessä suosikkikunnistani, Mäntyharjulla. Tarkoitukseni oli mennä paikallisten demareitten kevätkokoukseen, mutta tällä kertaa pitivät kokousta torstai-iltana, joten en ehtinyt paikalle. Varmasti seuraavan kokouksen aikataulut saadaan sopimaan paremmin yhteen:)

Mäntyharjun Kahvila Kaneliässässä tapasin paljon tuttuja ja vähän tuntemattomimpiakin kuntalaisia. Kävimme hyvää keskustelua ajankohtaisista asioista; sain selvittää heille mm. demareiden näkemystä Yle:n kuvioista sekä Paras-hankkeen vaiheita. Mäntyharjun kouluhankkeet sekä sosiali-ja terveydenhuollon kuviot käytiin myös läpi.

Kansanedustajana olen pitänyt tärkeänä sitä, että tapaan säännöllisesti eri kuntien sosialidemokraatteja. Vaihtamalla puolin ja toisin ajatuksia meneillään olevista asioista, voimme parhaiten saada yhteisiä tavoitteitamme viedyiksi eteenpäin. Myös mäntyharjulaisten kanssa meillä on vuosien aikana olleet mutkattomat ja avoimet välit, mikä onkin näkynyt erinäisten asioiden menestyksekkäässä hoidossa.

Tähän asti Etelä-Savon sosialidemokraatit ovat jokaisessa kunnassa ymmärtäneet oman kansanedustajansa arvon yhteistyökumppanina ja asioidensa edistäjänä. Toivottavasti eilisestä tilaisuudesta poissaolleet Mäntyharjun sosialidemokraattien uuden johtokunnan jäsenetkin tämän ymmärtävät. Vauhtisokeus tulevissa vaaleissa ei saa haitata oman kunnan asioiden parasta mahdollista hoitoa ja siihen tarvitaan istuvaa kansanedustajaa, niinkuin tähänkin asti on tarvittu.

Mielelläni olisin tänäkin vappuna ollut Mäntyharjun Vappujuhlassa puhumassa, mutta johtokunta on katsonut parhaimmaksi pyytää paikalle jotakin muuta kuin alueen kansanedustajaa:)

Ei kommentteja: