tiistaina, maaliskuuta 16, 2010

Päällekäisyyksiä

Eilinen ilta oli oikea päällekäisyyksien ilta. Kaupunginvaltuuston kokouksen lisäksi samanaikaisesti kokoontuivat Viola ry ja Lomakoti Mäntyniemi ry. Valtuuston listalla ei ollut mitään tähdellistä asiaa (paitsi arvomerkkien jako, jossa olisin halunnut olla valtuuston varapuheenjohtajana olla mukana) joten tällä kertaa priorisoin muut. Mäntyniemen kevätkokous ja sitä edeltävä johtokunta oli asioiden puolesta tärkeä.

Viola-väkivallasta vapaaksi ry piti hallitustaan ja ehdin olla siellä ainoastaan pienen hetken. Sain kuitenkin kerrottua porukoille tekemäni turvakotivaltuustoaloitteen vaiheista ja vakuuttelin heille, että homma kyllä etenee ja vauhdilla. Kerroin heille myös toisesta kovin merkittävästä asiasta, jonka kanssa olen viime viikot askarrellut. Siitä enempi ehkä huomenna:)

Kaupunginvaltuustossa oli eilen kaava-asioiden lisäksi aloitteiden "käsittelyä". Meidän ryhmän jäsenen helmikuun valtuustossa tekemää aloittetta olisi haluttu hänen toimestaan vielä uudelleen viedä hallitukseen. Hallitus oli kuitenkin vähän aikaa sitten tehnyt YKSIMIELISEN päätöksen, että asia on loppuunkäsitelty, joten mielestäni perusteita sen uudelleen valmistelulle ei nyt ollut.

Asiasta oli lehden mukaan äänestetty. Ryhmäpäätöksen sitomina demarit jäivät yksin, muut olivat hallituksen yksimielisen esityksen takana. Erikoisen kummallista, sanon minä. Eikä tässä vielä kaikki, mutta tämä reilun 200 kilometrin välimatka ja yön yli nukkuminen sekä valtava työmäärä aiheuttavat sen, että en jaksa päätäni kyseenalaisilla asioilla vaivata. Vaivatkoon ne, keitä asia vaivaa.

Ei kommentteja: