keskiviikkona, huhtikuuta 07, 2010

Maria Magdalena

Kummallinen episodi on kait nyt päättynyt. Viikon verran on saatu ihmetellä kansanedustaja Marja Tiuran (kok.) raatelemista mediassa. Sivullisenakin on ollut inhottavaa seurata tapahtumien vellomista. Pääsiäisen aikana Tiura itse hämmensi keittoa vielä erikoisella blogillaan, jossa siteerasi Jeesusta. No joo. Raamatusta on kait letkautus ensimäisen kiven heittäjistä jne. ja se tuli mieleeni viikonlopun ja eilisen lehtiä lukiessani

En ota kantaa itse asiaan, kun en sitä tunne. Nyt kun kuitenkin on saatu uhrattua yksi henkilö, haluaisinkin että joku tutkiva journalisti selvittäisi MIKSI kolmannen kauden kansanedustaja Pirkanmaalta jäi ilman ministerinpaikka? Mitkä ovat todelliset syyt siihen, että valtavalla äänimäärällä valittu edustaja sivuutettiin ja sitä kautta aiheutettiin menneen viikon aikana paljastunut sotku.

Oma villi veikkaukseni on, että jäljet johtavat paitsi koheltaviin Nova-miehiin niin myös Pirkanmaalle ja siellä ruiskukkien koristamaan konttoriin. Pirkanmaalta valittiin viime vaaleissa pari muutakin kokoomuslaista kansanedustajaa, he varmaan osaisivat ainakin kertoa sen, miksei Tiurasta voitu tehdä maakunnan ministeriä.

Kokoomuksen eduskuntaryhmän varapuheenjohtaja valitaan huomenna. Viimeksi Tiuran haastanut kollega Lenita Toivakka Mikkelistä on varmasti innoissaan nykyisestä tilanteesta. Toivon hänelle tietenkin parasta mahdollista menestystä pyrkimyksessään ryhmän johtoon. Viime kierroksella mm. puolison toimesta tehty ankara lobbaus on varmasti poikinut hedelmää ja valinnassa tuskin tulee olemaan tällä kertaa kiusallisia esteitä.

Ei kommentteja: