lauantaina, maaliskuuta 26, 2011

Savonlinnan markkinoilla

Torstaina olin pari tuntia markkinahumussa aurinkoisella Savonlinnan torilla. Kauppiaita oli paljon, samoin eduskuntavaaleja kampanjoivia ehdokkaita. Mitä parhain paikka siis tehdä ostoksia ja jututttaa ihmisiä.

Sainkin käydä koko kaksituntisen ajan hyviä keskusteluja niin savonlinnalaisten kuin naapurikuntienkin ihmisten kanssa. Mukavaa oli havaita, että moni oli huomannut lehti-ilmoitukseni ja tuli sen perusteella tapaamaan. Sainpa muutamat kiitoksetkin:)

Tämän kuluneen neljän vuoden aikana olen kiertänyt maakuntaa työni puolesta tosi paljon. Lähes joka viikonloppu tai maanantai olen ollut työtehtävissä jossakin muualla kuin kotikaupungissani Mikkelissä. Eduskunnassa olen hoitanut ihmisten asioita kotikuntaan katsomatta ja siksi otan nöyrästi maakunnan ihmisten kiitokset vastaan.

Etelä-Savo on väkimäärältään pieni maakunta ja meillä on ainoastaan kuusi kansanedustajaa. Maakunnan ainoana demariedustajana ei myöskään ole ollut mahdollista, että olisin jättänyt jonkun nurkan vaille huomiota.

Nyt vaalien lähestyessä jokaisen savonlinnalaisenkin tulisi aidosti miettiä tehtyjä tekoja ja aikaansaannoksia ja vaikkapa vertailla niitä aikaisempiin kausiin, kun kulmakunnalta on ollut useampi kansanedustaja. Väitän, että ainakaan huonommalla hoidolla ei Savonlinnan seutu näinä neljänä vuotena ole ollut. Vastaankin voi toki väittää:)

Ei kommentteja: