sunnuntaina, elokuuta 17, 2008

Unelmatehdas

Eilen käynnistettiin SDP:n kunnallisvaalikampanja. Toinen päätapahtumista oli Etelä-Savossa, Pieksämäellä. Lyseon salissa oli paljon porukkaa ja tunnelma oli innostunut. Pieksämäen ehdokasasettelu vaikuttaa tosi lupaavalta; monenlaista, monenikäistä ja eri ammattiryhmistä olevia ehdokkaita on tarjolla valtuustoon. Kenenkään ei ainakaan pidä valittaa sitä, että ei ollut ketään sopivaa ehdokasta.

Puolueen puheenjohtajan aloitteesta ja johdolla on lanseerattu termi "Unelmatehdas". Tarkoituksena on kerätä ihmisiltä ympäri maata ideoita siitä, minkälainen oman kotikunnan tulisi olla. Jokaisella on käsitys siitä, mitä asioita omassa unelmakunnassaan pitää olla ja millä tavalla yhteiskunnan palvelut tulisi järjestää.

Ajatus on mielestäni hyvä. Nyt jokainen suomalainen voi helposti ottaa kantaa asioihin ja tehdä konkreettisia esityksiä puolueemme suuntaan. Tämä parantaa SDP:n mahdollisuuksia kehittyä aidoksi kansalaisten puolueeksi. Esitykset ja unelmat voi laittaa joko postikortilla puoluetoimistoon tai tekstiviestillä puheenjohtajalle. Kustannukset on hoidettu etukäteen.

Ei kommentteja: