torstaina, toukokuuta 28, 2009

Boikotti on paikallaan!

Luin tänään jostain lehdestä, että muusikko Matti "Sig" Inkisen bändikaverit kehottavat ihmisiä laittamaan 7 päivää -lehden boikottiin. Kannatan ajatusta. Kirjoitin ennen Inkisen menehtymisen varmistumista tällä palstalla siitä, kuinka alhaista ja vaarallista joiltakin lehdiltä on tuomita ihmisiä ennen kuin heidän asiaansa on missään oikeuslaitoksen portaassa käsitelty.

Ei tarvitse olla älykkö ymmärtääkseen sen, kuinka surkealta ja puolustuskyvyttömältä on voinut jo muutoinkin sairauden takia toipilaana olleesta Inkisestä tuntua, kun ko. lehti on häneen kohdistuvista epäilyistä kirjoittanut. Oikeusoppineiden vakuuttelu siitä, että "ihminen on syytön, kunnes toisin todistetaan" ei ehkä Inkisen omaisia nyt lohduta.

Meille eduskuntaan tulee ihan pyytämättä ja yllättäen muutakin kuin (jollekin ex-pääministerille) faxeja. Nimittäin työhuoneisiin jateaan erilaisia aikakauslehtiä. Omaan huoneeseeni on ilmestynyt mm. 7 päivää -lehti. En tiedä, kuka sen on tilannut ja kuka sen maksaa. Minä en ainakaan.

Useimmiten olen jättänyt Matti Nykäsen tai Johanna Tukiaisen uusimmat ansiot suosiolla lukematta ja heittänyt lehden saman tien pois. Tämän Inkisen tapauksen jälkeen aktivoidun asiassa ja ilmoitan kustantajalle, että minulle läpykkää ei enää toimiteta!

Ei kommentteja: