torstaina, toukokuuta 14, 2009

Harmittavaa sekoilua

Sain maanantaina viestin, että olen mukana tämän viikon torstaina järjestettävässä paneelissa Mikkelissä. Keskustelutilaisuuden aiheena on vaalirahoituslaki, korrputio jne. Aihe siis oikein ajankohtainen ja mielenkiintoinen.

Harmi vaan, että en ole mahdollisuudessa tilaisuuteen osallistua. Muistan, että asiasta oli ALUSTAVASTI puhetta yhden puuhamiehen (Leevi Piispan) kanssa joskus talvella, mutta olin jo silloin epäileväinen ajankohdan sopivuudesta, sillä torstaisin en Helsingistä Mikkeliin ehdi mitenkään.

Homma jäi vaiheeseen siten, että palataan lähempänä asiaan ja lyödään homma lukkoon, kun aikataulut tarkentuvat. Tätä palaamista ei ole tapahtunut. Nyt asiasta kuitenkin on jo ilmoitettu ainakin jossain lehdessä. Kuulin eilen kollega Toivakalta (kok) , että tilaisuus on peruttu. Myös hän oli saman epämääräisyyden kohteena.

Toivottavasti tilaisuuden järjestäjät pitävät huolen siitä, että mahdollisia paikalle tulijoita informoidaan peruutuksesta. Mieluummin siten, että kaikille valkenee peruutuksen OIKEA syy, eikä esim siten, että "kansanedustajat eivät ehtineet lupauksistaan huolimatta paikalle".

Ei kommentteja: