lauantaina, toukokuuta 30, 2009

Jo riittää!

Miten kauan hallituspuolueet aikovat sietää vihreiden vääntyilyä hallituksessa. Lähes viikoittain tulee jonkun vihreän suusta törähdys, joka on paitsi älytön niin myös hallitusohjelman kirjauksien vastainen. On aikoihin eletty, että opposition edustajana joudun toistuvasti muistuttamaan hallituspuolueen edustajia siitä, että hallitusohjelman sitoumuksilla tulisi olla merkitystä!

Viimeisimpänä töräyksenä helsinkiläinen oikeusministeri Brax (vihr.) ilmoitti, että alueellistamisista tulisi pidättäytyä. Toinen vihreä ministeri, Cronberg keksi, että alueellistetaan vähäsen, mutta samalla vähennetään ihan pikkasen tuottavuusohjelman leikkauksia. Eteläsavon vihreä kollega Heli Järvinen kiiruhti tämän päivän Länsi-Savo- lehdessä venkoilemaan lisää. Tyypilliseen vihreään tapaan, ihmisiä johdetaan harhaan kertomalla monta eri totuutta samasta asiasta ja lopputuloksena on tietenkin se, että kansalaiset eivät voi olla varmoja mitä mieltä vihreät mistäkin oikeasti ovat. Sitä he eivät kyllä ole itsekään, sillä yhdessä paikassa ollaan yhtä mieltä ja toisessa paikassa ja seurassa toista mieltä.

Kauppojen aukioloajan muutos, tuottavuusohjelma, alueellistaminen, yliopistolaki, laki Suomen Akatemiasta, verkkokalastuksen kieltäminen kuuttien suojelemiseksi jne, jne. Esimerkkejä vihreiden venkoilusta on paljon ja nyt ihmettelenkin, että kuinka kauan toiset hallituspuolueet aikovat tätä sietää???

Käytäväkeskusteluissa sekä kepulaiset että kokoomuslaiset kollegat ovat olleet raivoissaan vihreiden erivapaudesta kaikissa asioissa. Muut hallituksen soturit joutuvat olemaan uskollisia hallituksen linjauksille, mutta nämä vihreät teletapit pyöräilevät iloinen virne kasvoillaan juuri niinkuin huvittaa ja huutavat mennessään hali-hali, ihan niinkuin männävuosien tv-sarjassa teletapit tekivät. Raivostuttavaa!

Ei kommentteja: