torstaina, toukokuuta 07, 2009

Väyrynen vaalikuumeessa

Viime viikonloppuna Suomen Keskusta aloitti presidenttipelin (ties monennenko kerran). Tällä kertaa kansalaisten huomio haluttiin kääntää ajankohtaisista talousvaikeuksista mukavampaan teemaan, naispresidenttiehdokkaaseen.

Vanhasen tekemä avaus sai luonnollisestikin kannatusta ja hurraa -huutoja paitsi puolueen politrukeilta, niin myös rivijäseniltä. Kaikki eivät asiasta tietenkään innostuneet. Itä-Suomen ainoa keskustalainen EU-ehdokas Riikka Manner Varkaudesta kiiruhti ottamaan asiaan kantaa. Hän tyrmäsi lehdistötiedotteessaan naispresidenttiehdokkaan mahdollisuuden.

EU-ehdokas on saanut tehdä kampanjaansa esimiehensä ministeri Paavo Väyrysen virka-auton takapenkiltä käsin ja voi olla mahdollista, että Paavollakin on presidenttiehdokkuus -asiaan ollut sanansa sanottavana... Väyrysen viimeaikaiset kannanotot Euroopan Unionista ovat herättäneet ihmetystä ja omassa mielessäni epäilyn siitä, että onkohan mustan auton takapenkillä nyt vallan menty sekaisin siitä, mitkä vaalit ovat nyt lähimpänä ja kuka ehdokkaana onkaan??

Ei kommentteja: