maanantaina, syyskuuta 21, 2009

Erilainen maanantai

Tänään onkin ollut tyystin erilainen maanantai. Olin näet vielä aamulla siinä uskossa, että meillä on kaupunginhallitus ja tarkoitukseni oli maakuntahallituksen jälkeen hakea paperit kotoa. Monta kertaa näet posti kaupungintalolta kahden korttelin päähän kestää näin maanantaihin asti, enkä hätäillyt, kun papruja ei vielä perjantaina ollut tullut. Maakuntahallituksessa kuulin, että kokousta ei olekaan. Tunnustan, että ilahduin!

Maakuntahallituksen kokous oli monisäikeinen ja ajatuksia jopa työtavoista herättävä. Ehdin vallan mainioisti (putoamatta kärryiltä) piipahtaa Etelä-Savon maakuntaradion kansanedustajahaastattelussa. Kotiuduttani hallituksen kokouksesta, Onnin ja kaverinsa Eetun ranskan sanat tuli kuulusteltua; mitähän siitä tulee, kun kappaleessa kolme oli jo heidän mielestään "ihan turhia" sanoja.

Iltapäivän vapaatunnit olen käyttänyt tehokkaasti kotona; hoidellut puheluita, sähköposteja, kerännyt papereita viikkoa varten ja pakannut kassia. Poikkeuksellisesti lähden Helsinkiin jo tänä iltana, kunhan olen käynyt Lomakoti Mäntyniemen johtokunnan kokouksessa. Edessä on todella työteliäs viikko ja kunnon yöunien jälkeen on huomattavasti helpompi painaa töitä, kuin jos lähtisin niinkuin normaalisti tiistaiaamuna klo 6 bussilla.

Ei kommentteja: