tiistaina, tammikuuta 16, 2007

Aikainen lintu...

Liekö eilinen päivä kaikkine vaiherikkaine vaiheineen (jälleen kerran) aiheutti sen, että yöunet jäivät vähän vähiin. No, nyt olen jo ehtinyt tehdä vähän kotitöitä, etsiä tämän päivän kokouspaperit valmiiksi ja lukea sähköposteja. Aikainen lintu madon nappaa, vai miten se sanonta menikään...

Tänään aamulla alkaa kaupungintalolla seminaari, jonka aiheena on toisen asteen koulutuksen järjestäminen kenties vähän uudesta näkökulmasta. Paikalle on tulossa paljon ihmisiä ympäri Etelä-Savoa ja aihe on mitä ajankohtaisin. Iltapäivällä olemmekin toisen asteen koulutuksen (ESKKY:n hallitus) kokouksessa tekemässä tulevaisuuteen liittyviä isoja linjauksia.

Lukujärjestykseni koulussa mahdollistaa tänään näppärästi näihin molempiin tilaisuuksiin osallistumisen ja pystyn vielä tuntinikin pitämään. Joka päivä työn ja "harrastuksen" yhteen sovittaminen ei ole näin helppoa, mutta pääasiassa tähän harrastukseen liittyvät menot ovat iltaisin. Muutoin joudun tekemään valinnan palkattoman vapaan ja kokoukseen tms. osallistumisen välillä. Onneksi työ on sellaista, että tuntien sisällön voi suunnitella poikkeustapauksissa myös sellaisiksi, että ope ei ole paikalla.

Illalla on ulkoministeriön järjestämä seminaari kansanedustajaehdokkaille. Mielenkiinnolla odotan, mitä meille EU:sta ja NATO:sta tullaan kertomaan. Voin sitten heti seuraavana päivänä käyttää oppimaani hyödyksi, sillä lukion yhteiskuntaopin tunnilla näistä asioista puhutaan aina aika ajoin.

Nyt on hyvä keittää aamukahvit ja herkutella rauhassa (toiset tietenkin nukkuvat) aamun lehdillä. Mukavaa päivää muillekin, minä olen varma, että tästä tulee osaltani hyvä päivä!

Ei kommentteja: