lauantaina, tammikuuta 13, 2007

Torilta toiselle

Vihdoin lunta ja pakkasta. Ihanaa. Tänään oli mukava päivä olla tapaamassa ihmisiä toreilla. Yhteensattuman vuoksi jouduin olemaan kahdessa paikassa toritapahtumassa. Ensin aamulla 9-10 Mikkelissä ja sitten 10.30-13.00 Hirvensalmella. Olin näet ehtinyt jo varata Hirvensalmen, kun vasta maanantaina sain kuulla, että lähdemmekin kunnallisjärjestön kanssa Mikkelin torille. No, onneksi ehdin olla myös Mikkelissä hetken.

Ihmisiä oli taas paljon liikkeellä, vaikkakin lumisade varmasti hieman markkinaväkeä Mikkelissä verottikin. Keskustelut olivat jälleen antoisia ja oli mukava huomata, että vuosien varrella olen saanut myös Hirvensalmella paljon tuttuja. Maakunnan asiat näyttävät vähän erilaisilta pienestä kunnasta katsottuna ja siksi onkin tärkeää, että myös näiden kuntien asukkaita kuunnellaan ja asioista kannetaan huolta.

Teltoilla kävi entiseen tapaan myös toisten puolueitten aktiiveja. Se on mielestäni pelkästään mukavaa, vaikka sitä aina joku jaksaakin ihmetellä. Asiat ja huolet ovat kuitenkin tässä maakunnassa yhteisiä ja toimimalla yhdessä yli puoluerajojen saamme parhaimman lopputuloksen asiassa kuin asiassa.

Onni oli elämänsä ensimmäisellä pelimatkalla (isänsä oli kyllä mukana) Lappeenrannassa. Koko päivän kestävä reissu oli erittäin onnistunut ja poika oli kotiinpalatessaan intoa täynnä. Minua matka tietysti vähän jännitti, mutta ainakin tällä retkellä oli Kamppareiden "valmennusote" ollut terveellä pohjalla ja kaikilla oli ollut hyvä olo pelien jälkeenkin. Urheiluseurojen junioritoiminta on sitä toimintaa, joka edesauttaa lasten kasvamista tasapainoisiksi ja sosiaalisiksi aikuisiksi. Seurojen toimintamahdollisuuksista tulee pitää huoli.

Ei kommentteja: