sunnuntaina, tammikuuta 14, 2007

Gabriel, tule takaisin

Tämän totaalisen vapaapäivän olen käyttänyt tehokkaasti koneen äärellä. Jälleen kerran yksi vaalikone sai vastaukseni ja muutamia muitakin rästiin jääneitä töitä sain tehtyä. Töiden välillä lähdin äitini kanssa virkistäytymään Teatteri Tuikun esitykseen "Gabriel, tule takaisin".

Olemme monesti nähneet esityksen tv:stä ja nauraneet kippurassa. Niin kävi nytkin. Pienessä Elomaan talossa näytelty kappale oli vetänyt salin täyteen väkeä ja uskon, että muukin yleisö oli yhtä myytyjä kuin me. Itse tarina on kirjoitettu 1940-luvulla, mutta niin järkyttävän ajaton se aina on. Voi, meitä naisia.

Tällaista kaikenlaista kulttuuritarjontaa Mikkelistä löytyy, toivoa vaan sopii, että katsojatkin nämä pienet harrastelijaryhmät aina uudestaan löytäisivät. Seuraavaksi meidän listallamme on Ristiinassa Anu Pekkarisen monologiesitys.

Virkeän viikonlopun jälkeen on hyvä aloittaa uusi viikko. Kalenteria katsoessani huomasinkin, että monenlaista rientoa on tiedossa; kaupunginvaltuusto, seminaari, väittelykisa, kahdet synttärit ja yhdet nimpparit jne.

Ei kommentteja: