maanantaina, tammikuuta 08, 2007

Pitkästä aikaa

Tänään oli pitkästä aikaa kaupunginhallituksen kokous. Olin varustautunut pitkään kokoukseen lämpimillä vaatteilla. Lämpimillä siksi, kun kaupunginhallituksen huone on yleensä aika kylmä maanantai-iltaisin ja varsinkin näin tauon jälkeen se on tosi kylmä. Ikkunoista vetää ja tuulee ja se pitää porukat ainakin hyvin hereillä.

Asialista oli pitkä, mutta selvisimme alle kolmen tunnin. Haukivuoren liittyminen osaksi kaupunkia aiheuttaa monenlaista "muodollista" päätöstä. Tänään lisäilimme lautakuntien jäseniin haukivuorelaiset edustajat. Mukava nähdä ensi viikon valtuustossa kaikki haukivuorelaiset valtuutetut.

Listalla oli muutama kaupungin maankäyttöä linjaava asia. Kaupungilla on nyt paljon mahdollisuuksia kehittää eri kulmakuntia ja se on tietenkin hyvä asia. Nyt on jotenkin sellainen tunne, että tässä kaupungissa tapahtuu. On etuoikeus olla päättäjänä juuri näinä vuosina.

Valitsimme kokouksessa kaupungille uuden virkamiehen, sosiaali- ja terveystoimenjohtajan. Paikka on tärkeä ja todella vaativa. Valinta oli vaikea, koska hyviä hakijoita oli niin monta. Päätös oli kuitenkin nyt tehtävä, sillä sosiaali- ja terveyssektori tarvitsee kipeästi johtajaa. Henkilö, johon päädyimme yksimielisesti, on varmasti paikkaan paras mahdollinen. Hänellä ei tule olemaan työssään helppoa, mutta olen varma, että hän tulee pärjäämään.

Ei kommentteja: