lauantaina, tammikuuta 27, 2007

Ristiinassa

Tämän päivän Ristiinan kahvikeikka oli oikein hyvin onnistunut. Hyvä ilma ja paljon väkeä. Saimme viritettyä monet hyvät keskustelut mm. seutuyhteistyöstä, kuntaliitoksista ja maakunnan kehityksestä. Huolimatta siitä, että varpaat ovat vieläkin vähän jäässä, päivä oli oikein kiva. Toivottavasti Mikkelin torilla tavattavissa olleet "kollegat" Arto ja Satu ovat yhtä tyytyväisiä omaan tilaisuuteensa.

Loppupäivä onkin mennyt kotihommissa ja torppaa lämmittäessä. Lueskelin vähän lehtiäkin; Suomen Kuvalehdessä oli juttu siitä, ketkä ovat heidän mielestään vaalipiirien "putoajia". Arviot oli tehty seuraamalla mm. edustajien aktiivisuutta eduskunnassa, kyselemällä mielipiteitä maakunnista sekä ottamalla huomioon puolueiden järjestämät jäsenäänestykset. Mielenkiintoista luettavaa monenkin vaalipiirin osalta...

Huomenna avaamme siis vaalitoimiston. Kaikki pitäisi olla nyt valmiina. Aamulla vielä paistan pari pellillistä piirakoita ja sitten kahvin keittoon toimistolle. Nyt mukillinen kuumaa kaakaota ja sitten peiton alle.

Ei kommentteja: