keskiviikkona, tammikuuta 10, 2007

Ministeriä moikkaamassa

Tänään olin myrskyisellä Pieksämäen torilla tapaamassa liikenne- ja viestintäministeri Susanna Huovista (sd.). Tilaisuus oli osa puolueen järjestämää ns. kenttätapahtumaa, jossa ministerit ja puolueen johto oli jalkautunut vaalikentille ympäri maata.

Hurjaa säätä oli odotuksista huolimatta uhmannut iso joukko ihmisiä, hernekeitto teltassa lämmitti mukavasti. Mukava oli tavata pieksämäkeläisiä puolueaktiiveja, ehdokkaita ja muita rohkelikkoja. Ministeri Huovinen oli minulle uusi tuttavuus, mutta hetken aikaa tarinoituamme tuntui siltä, kuin olisimme olleet vanhoja tuttuja. Hän vaikuttikin oikein mukavalta ja järkevältä ihmiseltä ja sovimmekin, että jatkamme juttua seuraavan kerran Mikkelissä helmikuun loppupuolella.

Paluumatkalla pysähdyimme Haukivuoren kaupunginosaan lounaalle. Olipa hauska törmätä sielläkin tuttuihin ihmisiin. Vaikka kaupunkimme on maantieteellisesti nyt jo varsin iso, pikkukaupungin hyvät puolet ovat kuitenkin olemassa; tuttuja tulee vastaan joka kulmalla.

Tänä iltana on vielä paikallisen kunnallisjärjestön kokous. Vien mennessä Onnin luokkakaverinsa Annastiinan syntymäpäiville ja varaudun itse pitkään iltaan tovereiden kanssa. Kokoukseen tulevat mukaan ensimmäistä kertaa myös haukivuorelaiset jäsenet.

Ei kommentteja: