torstaina, tammikuuta 25, 2007

Teknisiä ongelmia

Liekö äkillisestä pakkasesta johtuen vai mistä, mutta nyt on ollut parin viime päivän aikana ylitsepääsemättömiä hankaluuksia saada tätä konetta toimimaan. Kirjoittamani blogit ovat hujahtaneet jonnekin ja sähköpostit puolestaan jämähtäneet koneeseeni. ARGH. On meinannut hermot mennä.

Eilen me naiskansanedustajaehdokkaat (siis demarit) olimme SDP:n naispiirin kutsumina Juvalla. Paikalla ei tainnut olla montaakaan ns. ulkopuolista asiakasta, mutta tällä "omallakin" porukalla saimme hyvät keskustelut aikaiseksi. Läsnäolleet kaksi miestä varmastikin pitelivät korviaan meidän naisten päästessä vauhtiin.

Tarkoitukseni oli pitää vaalitoimistoni "Pauliinan Vaalipaja" avajaisia huomenna perjantaina. Paikalle oli lupautunut puolueemme varapuheenjohtaja, työministeri Tarja Filatov. Hän kuitenkin valitettavasti joutui peruuttamaan Mikkelin vierailunsa perhesyiden takia. On asioita, jotka menevät kaiken muun edelle.

Vaihdoimme avajaiset sunnuntai-iltapäivälle, jolloin ehdimme vielä aamulla valmistaa tarjottavat suolapalat vieraille. Pajan sisustus alkaa olla valmiina, pientä hienosäätöä vielä huomenna täytynee tehdä. Avajaisten jälkeen pidämme pajaa auki aina tilaisuuksien yhteydessä ja silloin, kun erikseen niin sovitaan.

Sijainti keskellä kaupunkia (Maaherrankatu 14) mahdollistaa sen, että siellä on helppo ohikulkiessakin piipahdella. Eilen jo testasimme kahvinkeitintä, kun joimme pienellä porukalla ystäväni Paavon synttärikahvit vadelmakakun kera. Hyvin toimi sekä paja että keitin!

Ei kommentteja: