tiistaina, marraskuuta 25, 2008

Kirppu-Kiljunen

Törmäsin tänä aamuna työpaikan käytävällä kollega Kimmo Kiljuseen. Onneksi en törmännyt kirjaimellisesti, sillä onhan hän viikonloppuna saanut huomiota siitä, että kantaa mukanaan kirppuja:)

Kiljunen kertoi kokemuksistaan Afganistanissa omassa blogissaan. Kuvaavaa on se, että pitkät sepustukset ja havainnot sotilaallisesta operaatiosta eivät ole ylittäneet uutiskynnystä. Blogin lopussa ollut kevennys majapaikasta ja kirpuista sen sijaan on päässyt monen lehden ja kommentaattorin palstalle.

Eurovaalikampanja on siis käynnistynyt! Kimmo Kiljusen ovat asettaneet ehdolle ensi kesän eurovaaleihin oma yhdistys Vantaalta ja Uudenmaan sosialidemokraatit. Kiljusesta tulee mitä parhain europarlamentaarikko; olenkin moneen kertaan todennut hänen olevan liian viksu meidän parlamenttiin.

Euroopan Unionilla on suuri merkitys kansallisen päätöksenteon kannalta. Me suomalaiset emme ole tätä vieläkään ihan sisäistäneet ja siksi olemme liian vähän kiinnostuneita parlamentin toiminnasta. Toivottavasti eurovaalikampanjasta tulee kaikkien puolueiden ja ehdokkaiden ehdokkaiden osalta aktiivinen ja värikäs, olkoon mallina sitten vaikka entisaikojen kirppupeli!

Ei kommentteja: