tiistaina, marraskuuta 25, 2008

Uusi Suomi

Kuulin huhun, että verkkolehti Uudessa Suomessa on spekuloitu MEIDÄN eduskuntaryhmän puheenjohtaja-asialla. Oikein iso juttu olikin, mutta taitaa tällä kertaa olla vähän vaille villoja. Pääajatuksena jutussa on siis se, että Eero Heinäluoma on haluamassa eduskuntaryhmän puheenjohtajaksi Tarja Filatovin paikalle.

Ryhmä järjestäytyy taas helmikuussa ja valinnat tehdään silloin. Itse epäilen kyllä Heinäluoman halukkuutta; se, että hän on tämän syksyn ollut poikkeuksellisen hyväntuulisen ja rennon oloinen ei välttämättä tarkoita mitään vallankaappaussuunnitelmia. Mielialan kohoamiseen voi olla muitakin syitä, myös poliitikoilla.

Mielestäni Tarja Filatov on ollut eduskuntaryhmän johdossa hyvä. Pidän hänen rakentavasta ja keskustelevasta johtamistyylistään. Ryhmälle se on nähdäkseni sopinut hyvin. Itselläni ei tietenkään ole kokemusta kenestäkään muusta ryhmän puheenjohtajana, mutta pelkästään kokemusten kartuttamiseksi tai vaihtamisen ilosta ei henkilövaihdoksia kannata tehdä. Nyt olisi suotavaa, että lehdet (myös verkkosellaiset) keskittyisivät nekin politiikan sisältöihin. Sillä rintamalla jutuista ei nimittäin ole pulaa!!!

Ei kommentteja: