maanantaina, marraskuuta 17, 2008

Mikkeliin oli mänijöitä

Puoluevaltuuston kokous pidettiin pe-la Mikkelissä. Hienoa sinänsä, että isoja kokouksia tuodaan maakuntiin. Harmi vaan, että itse en ehtinyt paikalle:( En ole puoluevaltuuston jäsen, joten järkeilin asian niin, että olen perjantaina töissä normaalisti ja vasta sitten suuntaan Mikkeliin.

Perjantaina iltapäivällä sain vielä vastaanottaa vierasryhmän Haukivuorelta. Iloiset työväenyhdistyksen jäsenet olivat matkalla Tukholmaan ja piipahtivat kahvilla eduskuntatalossa. Kiva oli nähdä!

Junamatka Helsingistä Mikkeliin koetteli vähän hermoja; juna oli lähtiessä jo yli puoli tuntia myöhässä ja myöhästyi matkalla vielä toisen puoli tuntia lisää. Alkumatka vielä sujui, kun saimme istua rauhassa paikoillamme. Lahden jälkeen juna oli niin täynnä, että istumapaikkoja ei kaikille riittänyt. Eduskuntaryhmämme puheenjohtaja Tarja Filatov oli matkassa mukana ja hänen kanssaan matkanteko sujui kuitenkin rattoisasti, vaikkemme ihan paikoillamme saaneet ollakaan.

Puoluevaltuuston kokous siis meni perjantaina sivun suun, kuten kävi lauantainakin. Sekä Filatov että Jutta Urpilainen olivat sitä mieltä, että voin hyvin mennä sovitulla tavalla Savonlinnaan. Puoluevaltuusto kyllä hoituu ilman minuakin:)

Ei kommentteja: