torstaina, marraskuuta 20, 2008

Maksun aika

Kunnallisvaaleista on kohta kulunut kuukauden päivät. Vaaleihin liittyvät laskut ovat saapuneet ja eilisen iltaa tein yhteenvetoa henkilökohtaisista kuluistani. Keskusvaalilautakunta on lähestynyt uusia valtuutettuja ja pyytää selvityksiä vaalirahoituksesta.

Omalta osaltani homma on varsin helppo. En näissäkään vaaleissa ole saanut rahaa keneltäkään yksityiseltä henkilöltä, en yritykseltä enkä ammattiliitolta. Kuten jo ennen näitäkin vaaleja kerroin, puolueen antama tuki ehdokkaiden yhteisten mainosten ja tilaisuuksien muodossa on ollut kaikille sama eikä siis ole ollut suoraa rahallista tukea.

Mikkelin sosialidemokraattinen kunnallisjärjestö on hoitanut omalta osaltaan kaikkien ehdokkaiden mainostamisesta aiheutuneet kustannukset ja Mikkelin Työväenyhdistys on huolehtinut omien ehdokkaidensa (12 kpl) yhteisen esitteen ja yleisötilaisuuksien kustannuksista. Rahaa yhdistykseltä yhdellekään ehdokkaalle ei ole annettu. Ei siis myöskään minulle.

Lehti-ilmoitusteni ja mainostoimiston laskujen yhteissumma on 1774,06 euroa. Summa on iso, mutta mainokset lehdissä ovat kalliita. Laskut olen maksanut ja asia on osaltani taas pois päiväjärjestyksestä.

Ei kommentteja: