torstaina, marraskuuta 06, 2008

Myytyä miestä

Aurinkoinen Helsinki on näyttänyt parhaat puolensa viime päivinä. Tiistaina oli mukava taas tauon jälkeen tulla tänne ja kollegojen kanssa juteltuani, moni muukin oli samaa mieltä ja intoa täynnä. Viikon poissaolon jälkeen tekemättömiä töitä oli kertynyt kosolti, joten harmikseni jouduin tiistai-iltana perumaan Suomen Yrittäjien vierailun.

Yrittäjäjärjestöt ovat aktiivisia yhteydenpidossaan ja tarpeellinen porukka varsinkin meille eteläsavolaisille, joille jokainen pieni tai keskisuuri yritys työpaikkoineen on tärkeä. Uutiset talouselämästä ovat huolestuttavia ja vaativat meiltä päättäjiltäkin tehokkaampia toimia tulevaisuuteen varustautumisessa.

Eilisen päivän puheenaiheena ei ollut kollega Karpelan uusi kihlasormus (eli siinä mielessä huono ajoitus:)). Kaikkien huulilla oli USA:n presidentinvaalien tulos. En tavannut yhtään, joka olisi ollut pettynyt amerikkalaisten valintaan. Jollain tavalla tuntuu siltä, kuin uusi alku ja positiivinen vire olisi nyt vallannut kaikki. On mielenkiintoista nähdä, kuinka uusi pressa valloittaa Euroopan. Minä ainakin olen jo ihan myyty!

Ei kommentteja: