tiistaina, huhtikuuta 08, 2008

Puheenjohtajat kiertueella

Sunnuntaina olin Mikkelin Vaakunassa seuraamassa SDP:n puheenjohtajaehdokkaiden Urpilainen ja Kiljunen tilaisuutta. Paikalla oli yllättävän paljon väkeä, ottaen huomioon aurinkoisen ilman ulkona.

Molemmat esiintyivät hyvin ja saivat tuotua omat näkemyksensä esille. Yleisökysymyksiä olisi varmasti ollut enemmänkin, mutta tilaisuuden kestoksi oli sovittu 1,5 tuntia, joten kaikkia aihealueita ei ollut mahdollisuus käydä läpi.

Mikkelin tilaisuuden jälkeen jatkoimme Jutan kanssa Savonlinnaan, jossa paikalliset demarit olivat jo kokoontuneet Kisalinnaan kuulolle. Samantyyppiset asiat tuntuvat askarruttavan ihmisiä molemmilla puolilla Etelä-Savoa.

Puoluekokousedustajia näihin tilaisuuksiin olisi lisääkin mahtunut. Juuri heidänhän nyt tulisi kiertää ehdokkaita jututtamassa ja vasta sitten voisivat oman kantansa aidosti muodostaa. Vielä on kiertuetta jäljellä, joten linjaerojakin hakeville on varmasti vielä tulossa lisää miettimistä.

Huomenna Mikkeliin rantautuu Tarja Filatov ja viikon päästä Ilkka Kantola. Lähden heitä molempia opastamaan ja samalla saan näyttää heille kiemuraisen ja mäkisen viitostien...

Ei kommentteja: