tiistaina, huhtikuuta 01, 2008

Lennokas lauantai

Viime lauantai oli tämän kevään ensimmäinen päivä. Oma aikatauluni oli varsin lennokas. Aamupäivällä ajoin Rantasalmen Eläkkeensaajien 30 -vuotisjuhliin Rinssi Everstiin. Paikalla oli runsas joukko tuttuja, jotka olivat varustautuneet juhlamielellä. Kahvittelun lomassa saimme keskusteltua monta tärkeää asiaa halki.

Rantasalmelta ajoin Juvalle, jossa Etelä-Savon sosialidemokraattiset naiset pitivät kevätkokoustaan. Pitämäni poliittisen tilannekatsauksen jälkeen, kävimme napakan keskustelun nykypolitiikan vaiheista.

Mäntyharjun sosialidemokraatit pitivät kevätkokoustaan kello 15 alkaen. Ehdin lähes ajallaan paikalle. Mäntyharjun porukat ovat aina hyvin edustettuina kokouksissa ja keskustelua käydään laveasti. Myös Mäntyharjulle on aina mukava mennä, kun tietää olevansa tervetullut ja paikalla on aktiivista väkeä. Kolmen tunnin kokouksen kuluessa kävimme läpi myös puolueemme puheenjohtajakuvioita.

Yhteistä näille kaikille kolmelle lauantaipäivän tilaisuudelle on myös se, että jokaisesta sain toimeksiantoja tänne eduskunnan suuntaan. Yhteistä oli myös se, että jälleen kerran huomasin toivovani helsinkiläisiä kollegoja kurvailemaan edes kerran keväisille alemmanasteisille teille. Ehkä silloin myös ymmärrys näiden alueiden ihmisten elämänolosuhteita kohtaan lisääntyisi.

Ei kommentteja: