tiistaina, syyskuuta 30, 2008

Huisketta

Aamuvarhainen lähtö jälleen Mikkelistä Helsinkiin oli vauhdikas. Yritykseni oli ehtiä kuuden junaan, mutta en tietenkään ehtinyt. Jouduin lähtemään omalla autolla ja ajaminen sumussa oli kokemus sekin. Hyvin ehdin töihin.

Aamukymmeneltä oli ympäristövaliokunnan kokous, asiantuntijakuulemisia taas liuta. Hallintovaliokuntaan olisi ollut mielenkiintoista mennä, kuultavina olivat ministeri Holmlund ja poliisiylijohtaja Paatero. Samanaikaisesti kokoontui kuitenkin sivistysvaliokunta, joten jouduin valitsemaan sen.

Valiokunnassa onkin ollut tosi mielenkiintoisia asioita. Perusopetukseen suunnattavat lisämiljoonat tulevat tarpeeseen ja keskustelua käytiin taas vilkkaasti. Mielenkiintoista tulee olemaan se, että millä tavalla saamme miljoonat kohdennettua juuri sinne, mihin ne on tarkoitettu. Vahtimista kunnassa siis riittää.

Istunto alkoi kello 14 ja Vapaus-lehden kolumnin dead-line klo 15. Hirveetä huisketta siis koko päivä. Monta aihetta olisi ollut Vapauteenkin olisi ollut kirjoitettavana, mutta valitsin aika tavanomaisen aiheen. Toivottavasti kelpaa ristiinalaisille:)

Ei kommentteja: