keskiviikkona, syyskuuta 10, 2008

Teknisiä ongelmia

Aloitimme eilen eduskunnan syysistuntokauden. Olo oli kuin koululaisena kesäloman jälkeen. Kiva oli nähdä taas kaikkia työkavereita ja uutuuden viehätyksensä oli myös uusien salilaitteiden tutkimisessa. Kesän aikana oli istuntosaliin asennettu uudet vehkeet ja toimivuutta saatiin eilen kokeilla.

Äänenkuuluvuus ainakin oli parempi, täytyy yrittää muistaa olla kailottamatta ihan entiseen malliin, ettei ihmisillä mene kuulo. Onnekseen kokoomuslaisilla on niin paksut korvat, että he heivät ihan vähästä hätkähdä!

Uutena on nyt suora yhteys verkkoon, jossa jokainen voi seurata täysistunnon kulkua ihan kotoa käsin. Nykyaikainen toimintatapa on tervetullut, toivottavasti myös puheenvuorojen sisältöjä jaksetaan kuunnella eikä keskitytä pelkästään tyhjien penkkien laskemiseen.

Tekniikan kanssa on aina ongelmia, niin myös salissa eilen. Paranevat varmasti pian. Samaa en voi sanoa omasta puhelimestani; kommarini jämähti jumiin sunnuntai-iltana ja samalla siihen jäivät kaikki sadat puhelinnumeroni. Yrityksistäni huolimatta, puhelin ei virkoa. Olo on harmittavan orpo ja nyt yritän selvitä ensi viikkoon asti omalla pienellä vanhalla puhelimellani, johon siis työnumeroni 050-512 2561 puhelut tulevat.

Ei kommentteja: