maanantaina, syyskuuta 15, 2008

Taru-täti

Tänä aamuna satuin tv:n äärelle juuri, kun puoluesihteerit vasemmistoliitosta ja kokoomuksesta olivat Lauri Karhuvaaran haastattelussa. Ei ollut mitenkään paras tapa herätä maanantaiaamuun:( Kokoomuksen puoluesihteeri Taru Tujunen näet lasketteli samaa poliittista löpinää, kuin olemme viime aikoina tottuneet kuulemaan salissa kokoomusministereiltä ja liian monilta edustajilta.

Sinänsä on hyvä, että he kaikki puhuvat samansuuntaista soopaa. Propaganda heidän omassa porukassaan on siis tuottanut tulosta. Harmi vaan, että oikea elämä on toisenlaista. Taru Tujunen väitti tänään, että kunnilla on rahaa enemmän kuin koskaan ja että on ainoastaan kuntapäättäjistä kiinni, kuinka asiat järjestetään. Valtiolta on turha pyytää apuja.

Varmasti tilastollisesti näin on. On ilman muuta kuntia, joilla menee taloudellisesti hyvin. Liian monella menee huonommin kuin koskaan. Tilastot eivät lohduta eivätkä auta sillloin, kun joudutaan lomauttamaan henkilökuntaa tai kun joudutaan miettimään, mikä kirjastoista ensin suljetaan.

Ei kommentteja: