sunnuntaina, syyskuuta 28, 2008

Väärällä teltalla

Kokoomuslaiset ovat aloittaneet kunnallisvaalikampanjointinsa ihan todella. He olivat eilen Mikkelin torilla telttansa kanssa ja paikan ohittaminen oli väen tungoksen vuoksi vaikeaa. Ehdokkaita tosin oli paikalla enemmän kuin asiakkaita:)

Olimme Onnin kanssa matkalla torin poikki kirjakauppaan, kun jäin jumiin juuri kokoomuksen teltan kohdalle. Tuttuja kuntalaisia oli paikalla ja sain selvittää oikein urakalla muutamia asioita. Kehoitin kyllä heitä tulemaan viikon päästä meidän teltalle, sillä en halunnut viedä kilpailevalta puolueelta asiakkaita heidän tilaisuudessaan.

Sattumalta paikalle osui myös meidän eduskuntaryhmän pääsihteeri Sisko Seppä, joka seurasi tilannetta silmät pyöreinä. Kiireehdin vakuuttamaan hänelle, että en ole loikannut toiseen puolueeseen. Mukavaa oli kuitenkin huomata, että ihmiset ovat kiinnostuneita ajankohtaisista asioista.

Onnin kanssa liikkuminen kaupungilla kysyy kyllä meidän molempien hermoja. Hän on ajat sitten ilmoittanut, että ei halua minun kanssa kulkea, koska "sulla on liikaa tuttuja ja jäät aina suustasi kiinni joka paikkaan". Tärkeämmät asiat, kuten hänen lauantaipäivän karkit, uhkaavat aina jäädä viimeiseksi listalle.

Ei kommentteja: