torstaina, syyskuuta 11, 2008

Syksyn avauksia

Syyskauden valiokuntatyöskentely alkaa päästä vauhtiin. Tänään pidettiin ympäristövaliokunnan ensimmäinen kokous. Syksystä tulee tämänkin valiokunnan osalta varsin mielenkiintoinen.

Hallituksen esityksiä on luvassa lähiaikoina laiksi kestävän metsätalouden rahoituslain muuttamiseksi,maankäyttö- ja rakennuslain sekä ympäristönsuojelulain muuttamiseksi. Käsittelyt valiokunnassa vievät aikaa ja asiantuntijoita kuullaan laajasti.

Sivistysvaliokunnan jäsenyys on tänään salissa. Sujunee esitetyn mukaisesti eli huomenna pääsen osallistumaan ensimmäistä kertaa valiokunnan kokoukseen. Myös siellä kiireinen syksy tiedossa.

Tänään kokoonnumme eduskuntaryhmän kanssa kello 14. Kello 16 alkaa suullinen kyselytunti, jossa arvatenkin aiheena tulee olemaan metsäteollisuuden hurjat uutiset ja kehitysnäkymät. Kyselytunnnin jälkeen istunto jatkuu hetken, mutta loppunee pian sillä tänään eduskunta menee elokuviin. Syyskausi on tavattu avata jollakin yhteisellä kulttuuririennolla ja tällä kertaa elokuvalla Raja 1918. Vielä en ole varma, ehdinkö mukaan. Paljon kirjoitushommia...

Ei kommentteja: