lauantaina, lokakuuta 25, 2008

Hyvä enne...

Tänään oli ihanan aurinkoinen toripäivä. Olimme kaikki puolueet vielä viimeisessä taistossa Mikkelin kävelykadulla. Hirvittävä tuuli oli heiluttaa isompaakin ihmistä. Päällisin puolin ihmisillä oli hyvä fiilis; monet olivat käyneet jo äänestämässä ja huolimatta valtakunnan gallupeista, uskotaan oikeuden voittavan.

Sosialidemokraateilla on kuitenkin paljon annettavaa jokaisen kunnan asukkaalle. Myös Mikkelissä olisi suotavaa, että meidän ajatukset ja arvot saisivat kansalaisilta kunnon tuen. Ainoastaan hyvällä vaalituloksella voimme viedä tärkeiksi katsomiamme asioita eteenpäin.

Itse pidän siitä, että me kaikki puolueet kamppailemme samalla tasaisella yhdessä. Kansalaiset voivat kiertää kojulta toiselle ja me ehdokkaat voimme myös linjailla keskenämme meneillään olevia ja tulevia asioita. Kunnallispolitiikassa kuitenkin on tärkeää se, että eri ryhmien edustajat kykenevät yhteistyöhön. Ainoastaan siten voidaan asioita saada vietyä eteenpäin.

Uskon, että huomiseksi povattu myrsky on äänestysaktiivisuuden ja vaalituloksen kannalta hyvä enne. Suomalaiset ovat aina olleet kansa, joka vaatii vähän kiviä polulle, pystyäkseen parhaimpaan suoritukseensa. Oikeistohallitus on reilun vuoden ajan kiviä poluille heitellyt; huominen myrsky voi siivittää kansalaiset toivottuun vastatuuleen!

Ei kommentteja: