keskiviikkona, lokakuuta 01, 2008

Uskon palautus

Päivä tuulisessa Helsingissä on alkanut tehokkaasti. Kävimme aamutuimaan kollega Ojala-Niemelän kanssa pitkästä aikaa lenkillä ja olo on nyt upean energinen. Parasta antia lenkkireissulla oli kuitenkin entisen puheenjohtajamme Eero Heinäluoman hyväntuulinen letkautus hänen nähdessään meidät rehevinä ja posket punaisina lenkkimme loppusuoralla eduskuntatalon edessä: "Uskoni tähän liikkeeseen on palannut!"

Toivottavasti päivä jatkuu yhtä hyvällä tavalla eteenkin päin. Puolueen kunnallisvaalikampanja avattiin eilen ja mielestäni teesit ja ulkoasu ovat hyvät. Unelmista todeksi, siitähän kaikessa elämässä on kysymys. Alueellisesti kunnallisvaalit ovat myös kaikkien mielissä. Omassa maakunnassa puolueaktiivit tekevät kovasti töitä vakuuttaakseen ihmiset puolueemme kyvystä hoitaa juuri heidän kuntansa asukkaiden asioita.

Oma kalenterin pursuaa tapahtumista ympäri maakuntaa. Mielelläni olen mukana kaikkien kuntien tilaisuuksissa ja pyyntöjä onkin tullut runsaasti. Maakunnan ainoana demariedustajana on tietenkin varsin haastavaa ehtiä joka paikkaan, mutta toistaiseksi näyttää hyvältä. Innostus ja usko ihmisten puolesta toimimiseen kasvaa päivä päivältä ja auttaa jaksamaan lähes kellon ympäri!

Ei kommentteja: