perjantaina, lokakuuta 10, 2008

Savolaista

Eilinen kyselytunti sujui pääasiassa pohjoissavolaisittain. Sinänsä oli mukavaa huomata, kuinka yksimielisesti jokainen pohjoissavolainen edustaja todisti puheenvuorossaan hammaslääketieteellisen koulutuksen uudelleen aloittamista Kuopiossa.

Perusteet siihen ovat aukottomat. Vastauksia ei ministerelitä tietenkään saatu. Ongelma on koko itäisen Suomen yhteinen ja sitä on helsinkiläisministereiden turha vähätellä.

Muutoinkin eilinen päivä oli taas mukavaa hulabaloota. Pienen pysähdyksen toivat mikkeliläiset 7 veljestä eli painotalo Helprintin aktiivit. He olivat käymässä omassa ammattiliitossaan Hakaniemessä ja saimme järjestymään pienen kahvihetken keskelle päivää eduskuntatalossa.

Kollegat (nais) katselivat kadehtien, kun huomasivat kuinka komeita ja hauskoja miehiä olin vieraakseni saanut. Vastasin kyselijöille ylpeänä, että tällaisia meillä savossa kaikki miehet ovat:) Ilmeisesti vieraat olivat tyytyväisiä, sillä näin heidät tuntien kuluttua tapaamisestamme istuntosalin lehterillä seuraamassa kyselytuntia. Oma kysymykseni saa nyt kirjallisen muodon, sillä sille ei eilisessä istunnossa ollut sijaa.

Ei kommentteja: