torstaina, lokakuuta 30, 2008

Musta varvas

Eduskunnan istuntovapaa viikko on kohta ohi. Joka päivälle on Mikkelissä ja maakunnassa riittänyt tekemistä. Tämäkin päivä on mennyt vauhdilla ja jatkunee työnteon merkeissä pitkälle yöhön. Kirjoitushommat onnistuvat kotona vasta hiljaisuuden saavuttua, niinkuin kaikissa lapsiperheissä hyvin tiedetään. Sdp:n piirihallituksen kokous Savonlinnassa jäi tänään valitettavasti väliin Onnin tapaturman vuoksi.

Onni näet satutti koulun liikuntatunnilla varpaansa ja olemme nyt mustaa pikkuvarvasta koettaneet saada elpymään. Huomenna on kuitenkin kouluun kyettävä; luokalla on Halloween -juhlat ja niitä ei musta varvas saa estää. Testasin tänään käytännössä paljon parjatun Ensineuvon ja kohtuullisen jonotusajan jälkeen saimme ohjeita vamman hoitamiseen. Tämä kokemus oli hyvä, toisenlaisiakin voi olla.

Vaalien jälkeinen pesu on kovassa vauhdissa. Puolueet kilpaa vakuuttavat toimintojensa järkevyyttä ja samalla miettivät, kuinka vaaleissa näin pääsi käymään. Paikallistasolla kuhina luottamushenkilöpaikoista käy kuumana. Nyt olisi vain syytä pitää maltti mukana ja saada paikkojen jaon lisäksi suunniteltua tulevan valtuustokauden sisällöllisiä asioita. Pelkillä paikoilla emme tee mitään,mikäli emme ole valmistautuneet mihinkään syvempään ohjelmalliseen pohdiskeluun.

Ei kommentteja: