torstaina, lokakuuta 02, 2008

Vaalitilaisuus

Helsingissä avattiin eilen suuren mainoskampanjan johdattelemana uusi iso ravintolakompleksi. Ravintolayrityksiä vinhasti perusteleva liikemies Sedu Koskinen oli nyt siis nähnyt vajeen Helsingin keskustassa ja avannut legendaarisen Vanhan Maestron paikalle uuden ravintolan. Sitä mainostetaan nyt aikuisille ihmisille suunnattuna paikkana, jossa jokaisen tulisi viihtyä.

Sinänsä tietenkin hieno juttu. Koskisen toimintaperiaatteet työvoiman hankkimisen ja heidän pois laittamisen osalta ovat kylläkin vähän kyseenalaisia. Hän tunnetusti palkkaa henkilökunnan vuokrafirman kautta, jolloin vaihtuvuus on suurta ja sitoutuneisuus puolin ja toisin pientä.

Kansanedustajille tulee paljon kutsuja erilaisiin tilaisuuksiin. Hyvin harvoin olen mahdollisuudessa osallistua mihinkään ylimääräiseen iltarientoon. Meidät kaikki oltiin kutsuttu nyt myös tämän Freda 51:n avajaisiin. Naisporukalla piipahdimme paikalla.

Vierailumme jäi ennakoitua lyhyemmäksi, sillä kauhuksemme huomasimme olevamme kunnallisvaaliehdokas Jaana Pelkosen (kok) vaalitilaisuudessa!!!! Hän toimi tilaisuuden juontajana ja "vitsaili" illan olevan hänen vaalitilaisuutensa. Huono vitsi, jota säesti illan isännän vakuuttelu siitä, että "Jaana on minun ehdokkaani". Kamalaa. Mielelläni olen erilaisissa vaalitilaisuuksissa mukana, mutta mieluiten siten, että tiedän asiasta etukäteen.

Ei kommentteja: