maanantaina, lokakuuta 20, 2008

PerusMatti

Puolueemme puheenjohtaja Urpilainen esitti lauantaina toiveen siitä, että oppositio ja hallitus voisivat tehdä parempaa yhteistyötä maan talouspolitiikan hoitamiseksi. Asian ehti ensimmäisenä tyrmäämään pääministeri Matti Vanhanen (kesk.).

Pilkallinen ja vähättelevä ilme kasvoillaan, hän totesi Urpilaisen olevan myöhässä esityksensä kanssa. Viimeistään tämä osoitti sen, että pääministerillämme on ongelma suhteessaan naisiin. Tai ainakin meidän naiseemme puolueen johdossa.

Sanoi tahi esitti Urpilainen mitä tahansa, aina Vanhasella on joku mitätöivä kommentti valmiina. Vanhanen on tyypillinen ja tavallinen perussuomalainen mies, jolle kaikki asiat ja esitykset täytyy naisen esittää käänteisesti ja siten, että mies itse kuvittelee olevansa asian isä. Ainoastaan sillä tavalla moni vaimo saa haluamansa asian etenemään. Naisen keinot ovat käyttökelpoisia myös työelämässä ja siis myös politiikassa.

Täytyykin vihjaista Jutalle, että esittää maatalouden vapauttamista kaikista veroista ja maksuista ja lisäksi tukiaisten moninkertaistamista. Ei kulu minuuttiakaan, niin pääministeri kiiruhtaa moittimaan esitystä typeräksi:)

Ei kommentteja: