lauantaina, lokakuuta 04, 2008

Lauantain kierros

Eilen illalla olimme Mikkelin Työväenyhdistyksen porukan kanssa Mikkelin Teatterissa. Nauroimme mahat kippurassa näytelmän Sukuvika -esityksen vaiheissa. Näytelmässä oli mukavia paikallisia oivalluksia ja näyttelijät kaikki oikein hyviä.

Kohta olen lähdössä Puumalan torille. Siellä pidetään jonkinlaiset markkinat ja toivoa sopii, että porukkaa tulee paikalle ja ilma olisi suotuisa.

Puumalasta tulen Mikkelin torille klo 12-14 väliseksi ajaksi. Illalla on vielä keskustelutitilaisuus Wetterin baarissa, Emolassa. Wetterin baari on ollut hyvin aktiivinen kyläläisten kokoontumispaikka ja sinne on aina hauska mennä. Entisenä emolalaisena minulla on siellä aina paljon tuttuja, toivottavasti tänäänkin.

Eilinen päivä meni ärtymyksen vallassa; aamulla töihin mennessä luin iltalehden lööpin ja verenpaineeni kuohahti tuhansiin. "Eduskunnassa ahdistellaan taas". Päätin, että nukun yön yli ennen kuin asiaa kommentoin. Olen edelleen yhtä ärtynyt asiasta ja puran sydämeni siis tälle palstalle, jahka kotiudun illalla.

Ei kommentteja: