lauantaina, elokuuta 15, 2009

Pakkolepoa

Piipahdin eilen eduskunnan työhuoneella. Kovin hiljaiselta vielä muutoin vaikutti, mutta selkeästi valtakunta alkaa palailla lomilta, mikäli postin määrästä voi niin päätellä. Keräilin papereita mukaani ja palasin kolmen junalla kotiin.

Harmittava jalkavammani on vaivannut liikkumista nyt jo nelisen viikkoa ja eilen se sitten vihdoin kuvattiin. Kuvissa näkyi selvästi murtuma jalkapöydässä eli ns. marssimurtuma. Tätähän olin itsekin jo epäillyt ja nyt lääkäri sen vahvisti ja määräsi pakkolepoon. Sairauslomaa annaettiin tähän lähtöön reilu viikko ja rasitusta jalalle mahdollisimman vähän. Onkin ensimmäinen kerta tässä "firmassa" kun joudun sairaslomalle. Aihetta toki olisi ollut monestikin, mutta vaivat on hoidettu työn ohessa ja kotikonstein.

Ensi viikko olisi taas ollut kovin ohjelmoitu, mukaan lukien ympäristövaliokunnan kesämatka Keski-Suomeen. Taidan ottaa järjen käteen ja yrittää nyt saada kintun kuntoon ja vähentää ensi viikon menoja. Kun istuntokausi parin viikon päästä alkaa, on oltava kunnossa!

Tänä viikonloppuna on Mikkelin satamassa jo 10. kertaa Kalamarkkinat. Tapahtuma on saanut suuren suosion ja siellä on aamusta iltaan ohjelmaa kaikenlaisille kulkijoille. Lukuisat eri kalakojut tarjoavat herkkuja ja neuvoja kalaruokien valmistamiseksi. Omalta osaltani markkinat jäävät nyt käymättä, mutta toivottavasti sää suosii paikallaolijoita.

Ei kommentteja: