lauantaina, elokuuta 22, 2009

Torille tänään!

Tänään on toripäivä. Olemme Työväenyhdistyksen porukoiden kanssa totuttuun tapaan kahviteltan kanssa torilla. Tämä onkin viimeinen keikka pitkiin aikoihin varsinaisella torilla, sillä toriparkin remontti ajaa meidät kaikki evakkoon seuraavaan kortteliin.

Kirkkopuisto on varmastikin hyvä kauppa- ja kahvittelupaikka remontin ajaksi. Puitteet ovat toki erilaiset, mutta varmastikin yhtä hyvät. Yleinen Iimapiiri torin rakentamisen ja keskustan uudistamiseksi on selkeästi muuttunut. Enää ainoastaan todella asiasta mitään tietämättömät ihmettelevät sitä, "mihin toriparkkia tarvitaan, MINÄ olen aina onnistunut löytämään autolleni paikan, kun sitä olen tarvinnut". Siitähän ei tietenkään ole Mikkelissäkään kysymys.

Tämän päivän Länkkärissä oli hyvä juttu Kuopion vastaavata hankkeesta, joka oli toteutettu osittain ja pienempänä jo joitakin vuosia sitten. Kommentit lehdessä olivat pelkästään myönteisiä ja hankkeen jarrumiehetkin tunnustivat, epäilyksiensä olleen turhat. Mikkeliläiset ovat ymmärtäneet asian ja varsinkin nyt, kun kävelykeskusta etenee silminnähden, niin toivo uudesta viihtyisästä keskustasta on konkretisoitumassa.

Tänään teltallamme tullee riittämään puhetta. Ihmisillä on paljon huolia ja murheita, niin valtakunnan kuin kaupunkimmekin politiikan johdosta. Tervetuloa siis kaikki, klo 9-13 välisenä aikana kahvittelemaan ja keskustelmaan kanssamme!

Ei kommentteja: